پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

دسته بندي : پاورپوینت » صنایع غذایی
پاورپوینت روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي در قالب ppt ودر حجم 258 اسلاید،  شامل: 

فهرست مطالب: 
مشخصات برنج خوب 
مشخصات گوشت 
تشخیص فساد گوشت 
فساد ماهي و روشهاي تشخيص آن 
مشخصات ماهي تازه 
مشخصات ماهي گنديده و فاسد 
مشخصات ماهي منجمد 
بازرسي بهداشتي گوشت مرغ 
آلودگي تخم مرغ 
بازرسي كنسروها 
بازرسي محتويات قوطي كنسرو 

دسته بندی: پاورپوینت » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 9943 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: pptx - قابل ویرایش

تعداد صفحات: 25

حجم فایل:3,837 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل پشتیبانی 24 ساعته : 09909994252